DAN OŠ „LJUDEVIT GAJ“ – foto

1691 0

NOVA GRADIŠKA, 2. lipanj 2012. – Učenici, učitelji i ostali djelatnici škole, njihovi gosti umirovljeni djelatnici i roditelji jučer su se družili i uživali u prigodnom glazbenom i scenskom programu koji su učenici izveli na svečanoj priredbi

održanoj u školskoj športskoj dvorani. U funkciji predsjednika Gradskog vijeća nazočan je bio i prof. Mirko Golovrški.

Dan škole bio je prigoda da pod motom „Kad se male ruke slože u Gaju sve se može“ učenici i njihovi učitelji, nastavnici i mentori pokažu što su radili tijekom godine u nastavnim i brojnim izvannastavnim aktivnostima. Prezentirali su ih izložbom postavljenom u holu škole i video prezentacijom.

OŠ „Ljudevit Gaj „ može se pohvaliti Zlatnim statusom Eko škole – škole mentora i školskim listom s dugogodišnjom tradicijom „Cvrčak“ uz koje se vežu brojne kontinuirane aktivnosti. Ravnateljica Helena Kudra, učenici i učitelji mogu biti ponosni i pohvaliti se brojnim uspjesima na natjecanjima znanja i sportskim natjecanjima. Proslava školskog praznika bila je stoga i prigoda da se istaknu i nagrade najuspješniji.

Za sudjelovanje na državnom natjecanju „Lidrano“ priznanje je primila učenica Maja Wiena Benić i njena mentorica Blagica Pećnjak.

Nagrade su dobili i učenici koji su tijekom osmogodišnjeg školovanja postigli odličan uspjeh:

Leona Budaković, Luka Karlik, Mila Podgornjak, Paula Novokmet, Izidora Vrabac, Nikolina Mikanović, Tina Rakonić, Anamarija Barun, Laura Gubić, Laura Barabaš, Bernard Jarić, Dorotea Bigović, Ana Posavčević, Lucija Kao, Toni Prpić, Patricija Ahola, Luka Bilešić, Luka Karaturović, Luka Blazina, Laura Bušić, Lara Savi, Matea Škvorčević i Martina Škvorčević.

Related Post

PARAOLIMPIJSKI ŠKOLSKI DAN

Autor - 15/05/2012 0
Paraolimpijski školski dan je stvaranje svjesnosti i mijenjanje stavova o osobama s invaliditetom, te djeci s poteškoćama. NOVA GRADIŠKA, 15.…