DOBRA SURADNJA: Općine Stara Gradiška, Okučani i Gornji Bogićevci donirali policiji nadzorne kamere

1508 0

Nastavlja se dobra suradnja policije i lokalne zajednice na zapadnom dijelu Brodsko-posavske županije s ciljem poboljšanja učinkovitosti i kvalitete rada na prevenciji, zaštiti i sigurnosti građana te zaštiti imovine.
U tu svrhu su načelnici Općina Stara Gradiška, Okučani i Gornji Bogićevci, Velimir Paušić, Aca Vidaković i Pavo Klarić, donirali ukupno 5 komada 3G mobilnih kamera, koje će policija koristiti za lakši i učinkovitiji nadzor državne granice.
U ime Policijske uprave brodsko-posavske, kamere je preuzeo načelnik Postaje granične policije Stara Gradiška Miroslav Matić , koji se u ime načelnika policijske uprave, djelatnika postaje granične policije i Službe za granicu zahvalio, te naglasio kako će ovim činom i graničnim policajcima biti olakšan nadzor granice, a time i povećana sigurnost građana.
Općina Stara Gradiška je donirala tri, a Općine Okučani i Gornji Bogićevci po jednu 3G nadzornu kameru.

Related Post

RIJEČI TVOJE GOSPODINE

Autor - 11/03/2014 0
OKUČANI, 11. ožujak 2014. – 9. ožujka u 21,20 sati zvona sa zvonika okučanske crkve sv. Vida su desetominutnom zvonjavom…

KUD “TKANICA” OKUČANI

Autor - 18/04/2013 0
OKUČANI, 18. travanj 2013. – U okučanskom Domu kulture održana je 13. skupština KUD “Tkanica”. Predsjednica Zrinka Grgić podnijela je…