HRVATSKA SOCIJALNO-LIBERALNA STRANKA

1282 0

SLAVONSKI BROD, 19. prosinac 2012. – Hrvatska socijalno-liberalna stranka donirala je u srijedu knjižnici Doma za starije i nemoćne tridesetak knjiga.

-Dugogodišnji smo prijatelji i djelatnika i korisnika doma. Družimo se od 2003. kada smo zasadili cvijeće i počeli skupljati novac za različite potrebe i činili sve što jedna politička stranka financijski može činiti.

 

I u ova teška recesijska vremena nismo stali, prikupili smo knjige sadržaja koji zanimaju generaciju treće životne dobi. Dnevne tiskovine ih ponekad znaju uznemiriti svojim sadržajima pa smo se potrudili prikupiti naslove o našim biskupijama, povijesti i o događanjima u Slavonskom Brodu. U Domu postoji puno sekcija: od dramske, gimnastičke do molitvene. Sigurna sam da će svi pronaći knjigu za sebe – istaknula je Ružica Vidaković, predsjednica Županijskog vijeća Hrvatske socijalno-liberalne stranke.

 

Na knjigama se zahvalila viša radna terapeutica Marijana Bušić, zadužena za provođenje slobodnog vremena korisnika.

Related Post

HSLS

Autor - 06/02/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 6. veljače 2013. – Danas u Hrvatskoj 246.142 građana ima blokirane račune. Mišljenje HSLS-a je da se taj…

HSLS I NACIONALNI FORUM

Autor - 04/03/2014 0
Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) i Nacionalni forum potvrdili su partnerstvo hrvatskog političkog centra i zajednički nastup na izborima za Europski…