JOŠ JEDNO PRIZNANJE MATI ŠIMUNOVIĆU

2208 0

NOVA GRADIŠKA, 28. rujna 2016. – Jučer je u Staroj Gradiški prilikom obilježavanja Dana policije brodsko-posavske županije njihov načelnik Ante Zovak uručio još jedno priznanje Mati Šimunoviću iz OŠ „Ivan Goran Kovačić“

Staro Petrovo Selo. Dobio je priznanje za doprinos sigurnosti u prometu.

 

Ovaj vrsni pedagog godinama sa svojim učenicima bilježi rezultate u prometnoj kulturi s kakvima se malo tko može pohvaliti. Zaslužan je što se ime petrovoselske Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ pročulo ne samo u županiji i Hrvatskoj, već i u Europi gdje su petrovoselski osnovci godinama na natjecanjima kao predstavnici ekipe Hrvatske postizali izvrsne rezultate i bili europski prvaci.

 

To što na županijskim, državnim i europskim natjecanjima iz prometne kulture generacijama Petrovoselaca nije bilo premca zaslužan je upravo Mato Šimunović. Nemjerljiv je njegov doprinos sigurnosti u prometu, kako učenika koje je educirao, tako i ostalih sudionika u prometu. Prepoznala je to i Policijska uprava brodsko-posavska i kao građaninu dodijelila mu ovogodišnje priznanje.

 

Podsjetimo se na najznačajnija priznanja koja je primio. Dobitnik je Državne nagrade “Ivan Filipović“, najvišeg priznanje djelatnicima u odgoju i obrazovanju. U povodu Svjetskog dana učitelja, na prijedlog Županijskog ureda za prosvjetu, proglašen najboljim učitelje u Brodsko-posavskoj županiji, a u povodu Dana općine Staro Petrovo Selo 2005. godine uručeno mu je i općinsko priznanje.

Related Post