KAJAKAŠKO NATJECANJE

1694 0

SLAVONSKI BROD, 18. lipnja 2014. – U nedjelju, dana 15. lipnja, na jezeru Petnja, održano je natjecanje „Dragon boat“ u kojemu su između ostalih sudjelovali i pripadnici Interventne jedinice policije.

U ovoj utrci se natjecalo šest ekipa rekreativaca, a glavni preduvjet za sudjelovanje je bio, da nisu članovi kajakaškog saveza, te da se ne natječu za niti jedan kajakaški klub. Svaka ekipa je bila u sastavu od 22 člana posade u čamcu (20 veslača, bubnjar i kormilar).

 

Osim mješovite ekipe Kirurgije – Interventne policije, u utrci su sudjelovale i druge ekipe: Stršljeni – Osijek, Evergreen, B.R.A.C.E, Sibinj, HVIDR-a. Prvo mjesto u ovom atraktivnom natjecanju osvojila je ekipa Kirurgija – Interventna policija.

 

Inače, uz zanimljivu „Dragon boat“ utrku, koja je okupila preko stotinu natjecatelja rekreativaca, održan je 2. kup Republike Hrvatske u kajaku i kanuu na mirnim vodama za mlađe uzrasne kategorije, na kojem je sudjelovalo osam najboljih hrvatskih ekipa. (Glasnogovornica PUBP Kata Nujić)

Related Post