„Llino višebojac“

603 0

NOVA GRADIŠKA, 24. studeni 2011. – Učenici OŠ „Mato Lovrak“ napunili su danas gradsku sportsku dvoranu. Tresle su se tribine od urnebesnog navijanja. Kako je na otvaranju kazao ravnatelj škole Mirko Golovrški, desio im se 130.

„Llino višebojac“. Navijalo se, pjevalo i plesalo, dakako i pljeskalo prijateljima iz razreda, natjecateljima u sportskim disciplinama.

Osnovci su imali priliku pozdraviti rukometašicu „Podravke“ Ivu Pongrac i vaterpolistu Dubravka Šimenca. Bilo je to sportsko druženje koje je opravdalo ovu sportsko-zabavnu manifestaciju koju sponzoriraju Sportske novosti, Podravka i Hrvatski Telekom. Doprinijela je popularizaciji sporta u školi i razvijanju svijesti učenika o sporta za zdraviji i ljepši život.

Prepuno gledalište, brojni transparenti, gromoglasno navijanje i sjajna, vesela, navijačka atmosfera oduševila je sve nazočne. Nije ni čudno jer je bilo obilje raznih natjecateljskih disciplina iz sportova s loptom i atletike. Bilo je mnogo uzbuđenja, izjednačenosti i veselja, što je prepuno gledalište sa oduševljenjem pozdravljalo. Međutim, posebnu znatiželju pobudila je nazočnost renomiranog i popularnog državnog vaterpolo reprezentativca i višestrukog olimpijca Dubravka Dude Šimenca i mlade rukometašice kadetske reprezentativke članice državnih prvakinja Podravke iz Koprivnice Ive Pongrac. Oni su aktivno sudjelovali u nekim disciplinama ili su bili uspješni asistenti. Nećemo sada navoditi sve rezultate jer su obimni, kao i detalje, koji su bili predmet raznolikog i sadržajnog programa, kako bi čim prije objavili najuspješnije natjecatelje, velike pobjednike ovogodišnjeg Čokolina, kojem je uspješni domaćin bila Osnovna škola Mate Lovrak.

Slavodobitnici ovogodišnjeg Llina u Novoj Gradiški su Nikolina Romić u ženskoj konkurenciji i Karlo Džebić među dječacima Osnovne škole Mate Lovrak ( na slici). Rekosmo, kako bi čim prije izašli sa viješću o ovoj uspješnoj priredbi navodimo samo pobjednike i najvažnije podatke, uz sliku pobjednika, a sve detalje, opis atmosfere i razgovore koje su vođeni u međuvremenu pročitajte u subotu u duplerici, na dvije stranice Sportskih novosti, uz obilje slikovnih priloga i reportažu iskusne novinarke Sportskih novosti Ivanke Ožbolt.

Dok još boravi ekipa Lina u novogradiškoj školi Mato Lovrak na ugodnom domjenku donosimo ovo izvješće, uz čestitke pobjednicima i domaćinu na sjajnom ambijentu za pamćenje.

Na slici: Pobjednici Čokolina, učenici Osnovne škole Mato Lovrak, Nikolina Romić i Karlo Džebić sa osvojenim peharima na pobjedničkom postolju okruženi oduševljenim natjecateljima.

 

Related Post