NOVOGRADIŠKA TENISKA NADA

1636 0

NOVA GRADIŠKA, 23. prosinac 2014. – U subotu i nedjelju 20. i 21. prosinca 2014. godine u Zagrebu je održan vrlo jaki teniski turnir OP „Victoria“ za djecu do 10 godina.

 

Turnir je održan na zatvorenim teniskim terenima na Zagrebačkom velesajmu, a podloga za igru je bila tepih. Organizator turnira je bio Teniski klub „Victoria“ iz Zagreba.

 

Na turniru je nastupilo ukupno 32 natjecatelja sa područja cijele Republike Hrvatske. Odličan nastup na turniru imao je i naš novogradiški mladi tenisač Fran Rakonić.

 

U jakoj konkurenciji dječaka iz cijele države, Fran Rakonić je osvojio ukupno 1. mjesto u zlatnoj skupini što je dosad najveći uspjeh u teniskoj karijeri ovog mladog tenisača.

 

U subotu se razigravalo po grupama gdje je Fran pobijedio sve suparnike sa uvjerljivih 4:0 te tako osvojio prvo mjesto u grupi te se plasirao u zlatnu skupinu među najbolje mlade tenisače. Natjecanje je nastavljeno u nedjelju sa susretima od 1/4 finala pa do finala. U finalu je Fran Rakonić pobijedio u jednom neizvjesnom i izjednačenom susretu tek u odlučujućem tie-breaku i to tijesnim rezultatom 7:5. Sve čestitke Franu na ostvarenom rezultatu i osvojenom turniru.

 

FINALE : Fran Rakonić ( NG ) – Filip Ferega ( ZG ) – 4:0, 2:4, 7:5

Related Post

GRADSKA KUGLAČKA LIGA

Autor - 19/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 19. svibnja 2014. – Nakon dvomjesečnih zanimljivih i kvalitetnih utakmica završila je tradicionalna Gradska kuglačka liga Nove Gradiške,koju…