Počela stolnoteniska sezona za mlađe selekcije STK Strmac

396 0

Proteklog vikenda kadeti su bili na gostovanju u Slavonskom Brodu, a najmlađi kadeti u Bjelovaru
NOVA GRADIŠKA, 21. listopada 2019. – Zahuktava se stolnoteniska sezona i za mlađe selekcije STK Strmac. Proteklog vikenda kadeti su bili na gostovanju u Slavonskom Brodu, a najmlađi kadeti u Bjelovaru.
Počela je kadetska liga regije Slavonija zapad u kojoj nastupaju dvije ekipe kadeta i kadetkinje. Prvi krug igran je u Slavonskom Brodu gdje je STK Strmac nastupio sa dvije ekipe, kadetima i kadetkinjama. Ekipe su morale igrati međusobno, a pobijedila je ekipa kadeti je pobijedila rezultatom 4:1. U drugom meču je ekipa Strmac kadeti pobijedila ekipu Graničara 2 sa visokih 5:0. Djevojke su igrale još dva meča protiv ekipe Slavonski Brod 1 i Slavonsi Brod 2. Protiv ekipe Brod 1 je zabilježen uvjerljiv poraz od 5:0, dok je protiv ekipe Brod 2 u vrlo neizvjesnoj utakmici bilo 3:2. Peti meč je odlučen sa dvije prasice koje su nažalost otišle na stranu brodske ekipe.
Sljedeći krug igra se 15. studenog u Lipiku. Iz STK Strmac obavještavaju da će prvi put, nakon dugo vremena, Nova Gradiška biti domaćin kadetskog turnira za mlađe kategorije. Treći krug Slavonske regije Zapad igrati će se 15. prosinca 2019 godine u Društvenom domu.
U nedjelju je u Bleovaru održan prvi regijski turnir za najmlađe kadete. Nastupila su 4 Novogradišćana: Marko Krilj, Niko Matić, Luka Galik i Antonio Lazić. Ostvareni su odlični rezultati Niko Matić je bio drugi, Antonio Lazić treći, a Luka i Marko peti. Sva četiri kadeta su ostvarila prolaz skupina, a onda su u međusobnim mečevima rješavali tko će ići u polufinale. Prvoplasirani je bio Karlo Filković iz STK Slavonski Brod. Sljedeći turnir je za tri tjedna u Slavonskom Brodu. Igra se 5 regijskih turnira nakon kojih se zbrajaju bodovi i 4 najbolje rangirana najmlađa kadeta odlaze na državno prvenstvo.

Related Post