POLICIJA TRAŽI KRADLJIVCA NAKITA

1067 0

NOVA GRADIŠKA 2. ožujka 2012. – Lopov je imao vremena krasti. Sa „sigurnog“ iz spavaće sobe, kako smatra vlasnik, zlatni nakit je ukraden između 24. prosinca i 29. veljače.

Sinoć iza 20 sati 49-godišnjak je dojavio policiji u Policijskoj postaji Nova Gradiška, da mu je iz obiteljske kuće otuđen zlatni nakit vrijednosti oko 100 tisuća kuna. Sukladno njegovim navodima veća količina zlatnog nakita koja se nalazila u spavaćoj sobi, otuđena je između 24. prosinca i 29. veljače. Slijedi daljnji rad policije u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja i utvrđivanja bitnih činjenica vezanih u kazneno djelo teške krađe- navodi se u policijskom priopćenju.

Jučer je na području policijske uprave evidentirano osam kaznenih djela od kojih pet protiv imovine, jedno protiv slobode i prava čovjeka i građanina, jedno protiv života i tijela i jedno kazneno djelo protiv pravosuđa. Evidentan je jedan prekršaj iz Zakona o ravnopravnosti spolova. U području prometa dogodile se tri prometne nesreće od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. Pritom je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede – priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska. Evo pojedinosti.

Related Post