POLJOPRIVREDNO-PODUZETNIČKE IDEJE „NOVA GRADIŠKA 2016.“

2132 0

NOVA GRADIŠJKA, 3. siječanj 2015. – U Domu kulture i Društvenom domu u petak 22. i subotu 24. siječnja 2016. godine održati će se osamnaesti puta za redom tradicionalna edukativna i izložbena manifestacija

Poljoprivredno-poduzetničke ideje „Nova Gradiška 2016.“. Održati će se u Domu kulture i Društvenom domu u organizaciji Brodsko-posavske županije uz uobičajenu suradnji s Savjetodavnom službom, HPA, Županijskom gospodarskom i obrtničkom komorom, CTR¬-om, srednjim školama, Turističkom zajednicom, Udruženjem obrtnika i Gradom Nova Gradiška.

Kao i prethodnih godina i ove je namjera Brodsko-posavske županije, kao glavnog organizatora da educira poljoprivrednike s najnovijim tehnološkim dostignućima u proizvodnji i šansama koje pružaju fondovi namijenjeni poljoprivrednom i ruralnom razvoju, a poljoprivrednim gospodarstvima omogući da na izložbenom prostoru pokažu što sve proizvode i koje mogu ponuditi tržištu. I ove će godine ova manifestacija biti prilika i za struku da prenese svoja znanja.

Related Post

Otvorene PPI

Autor - 27/01/2012 0
Neću govoriti o rokovima isplate dugovanje, koje kasnije neću moći ispuniti. Ali neće biti ni priče da je došla nova…