Preminuo 33-godišnji teško ozlijeđeni vozač

5965 0

SLAVONSKI BROD, 14. lipnja 2019. – Dana 13. lipnja, Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, prilikom provjere stanja teško ozlijeđene osobe u prometnoj nesreći koja se dogodila 9. lipnja, zdravstveni djelatnici Opće bolnice ‘Dr. Josip Benčević’ priopćili su da je preminuo 33-godišnji vozač osobnog automobila koji je sudjelovalo u prometnoj nesreći.
Naime, 9. lipnja, oko 15.15 sati, na državnoj cesti D7, kod Vrpolja, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Policija je očevidom utvrdila da je 33-godišnji vozač osobnog automobila u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i prilikom zanošenja vozila, sletio u odvodni kanal i udario u kosinu kanala, uslijed čega je vozilo izbačeno natrag na kolnik gdje je udarilo u prometni znak.
Nakon što je vozaču na mjestu događaja ukazana liječnička pomoć, prevezen je u bolnicu, u Slavonski Brod, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.
Nažalost, izgubio je bitku za život.

Related Post

Otišli i tamburaši

Autor - 13/05/2019 0
Autor Franjo Samardžić Sve više kulturno-umjetničkih društava ima problem tamburaša. Tamburaši su, kažu, zajedno sa ostalim Slavoncima napustili svoju ravnicu…

NAPUHAO 3,03 PROMILA

Autor - 23/06/2016 0
NOVA GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 21. lipnja, oko 12,15 minuta, u Novoj Gradiški, prilikom nadzora…