PRIVEDEN OPASAN VOZAČ SA A3

1476 0

Vozač je priveden u policijsku postaju gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela

 

SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA, 16. siječanj 2015. – Hrvatski autoklub je jučer u 20,30 sati na svojim stranicama objavio upozorenje vozačima da je uočeno vozilo koje se kreće u krivom smjeru u pravcu Zagreba na dionici autoceste A3 između čvorova Okučani i Novska. Objavljeno je i upozorenje o još jednom uočenom vozilu koje se kreće u krivom smjeru na dionici autoceste A3 između čvorova Nova Gradiška i Okučani, što se kasnije pokazalo netočno. Radilo se o jednom automobilu i pogrešnim dojavama vozača koji su krivo ocijenili gdje se vozilo nalazi.

 

Policija je krenula za automobilom koji se kod odmorišta uspio okrenuti. Vozač je izazvao tri prometne nesreće s lakšom materijalnom štetom. U namjeri da izbjegnu vozilo koje vozilo u suprotnom smjeru, automobili su se zaletjeli u druge automobile. Zbog prometnih nezgoda koje su se dogodile promet se mjestimice odvijao uz ograničenje brzine.

 

Policijska uprava brodsko-posavska priopćila je da je sinoć oko 23,00 sati na autocesti Bregana-Lipovac, kod zapadnog ulaza u Slavonski Brod, zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 61-godišnjak iz Slavonskog Broda.

Vozač je osumnjičen da je u vremenu od 19,40 sati do 21,10 sati, upravljao osobnim automobilom na autocesti vozeći u suprotnom smjeru od Okučana prema Kutini. U tom razdoblju je prouzročio 3 prometne nesreće.

Vozač je priveden u policijsku postaju gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela. S obzirom da su dvije prometne nesreće prouzrokovane na području PU sisačko-moslavačke i jedna na području PU brodsko-posavske, po okončanju kriminalističkom .istraživanju i dogovora sa nadležnim Državnim odvjetništvom, biti će utvrđena kvalifikacija kaznenog djela.

Related Post