Radost Uskrsa u Gradskoj knjižnici

219 0

NOVA GRADIŠKA, 17. travnja 2019. – Knjižničari Gradske knjižnice organizirali su u povodu Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, još jedno prigodno druženje s djecom.
Pod nazivom „USKRŠNJA GUŽVA U KNJIŽNICI” organizirali su još jednu kreativnu i zabavnu radionicu. Bilo je i gužve, dječje igre, zadovoljstva i kreativnog stvaranja. Voditeljica radionice Renata Matijašević djeci je na prihvatljiv način objasnila poruke Uskrsa i simbole koji ga prate i na zabavan način potaknula ih na znatiželju i stvaralaštvo.
Radosti i zadovoljstva bilo je najviše kada je mališane 1. a razreda OŠ „Mato Lovrak“, predvođene učiteljicom Jasnom Jedličko, iznenadio ZEKO. U šetnji gradom navratio je i na Dječji odjel Gradske knjižnice, družio se i fotografirao sa djecom i darivao ih šarenim jajašcima.
Sponzor ovoj radionici bila je Rođendaonica Nova Gradiška.

Related Post

Zapalio se traktor

Autor - 16/08/2018 0
NOVA GRADIŠKA – Dana 14. kolovoza 2018. godine oko 13,00 sati u polju u blizini mjesta Pivare, prilikom obavljanja poljoprivrednih…

Autor - 16/05/2018 0
SARAJEVO: Povodom Trećeg internacionalnog festivala književnosti Bookstan, koji će se održati od 4. do 7. jula 2018. godine, izdavačka kuća…