REZULTATI DRŽAVNOG NATJECANJA U POZNAVANJU PROMETNIH PROPISA

1682 0

Dana 30. studenoga, završeno je 5. državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa, putem Prometne učilice (http://ucilica.skole.hr), u kojem su sudjelovali učenici osnovnih škola u Hrvatskoj.

Pritom su učenici imali priliku natjecati se, rješavati ispite, skupljati bodove učenjem prometnih propisa, no pogledati i poučne sadržaje na web aplikaciji.

 

Na ovogodišnjem državnom natjecanju, sudjelovalo je 5748 učenika, 355 razrednih odjeljenja iz 338 osnovnih škola. Najuspješnijim školama, razrednim odjeljenjima i učenicima, biti će uručene prigodne nagrade. Među najuspješnijim su i učenici sa područja Brodsko-posavske županije. Nagradu jednodnevnog izleta po slobodnom izboru kao najuspješniji razred RH osvojio je 5.a, Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ iz Starog Petrovog Sela, koja je po uspjehu treća i nagrađena televizorom, a nagrađeni su i najuspješniji učenici iste škole i to: Marin Butumović koji je osvojio tablet PC, Filip Terzić, koji je osvojio bicikl i kacigu, Alen Butumović, koji je osvojio tablet PC. Dva učenika Osnovne škole „Dragutin Tadijanović“ iz Slavonskog Broda, također su osvojili vrijedne nagrade bicikl i kacigu i to: Hrvoje Pleše i Antun Županić. Rezultati natjecanja se mogu pogledati na web aplikaciji Prometne učilice.

5.a i Mato Šimunović


Related Post

VINKOVO U STARCIMA

Autor - 18/01/2012 0
STARO PETROVO SELO, 18. siječanj 2012. – U nedjelju, 22. siječnja, tradicionalno će se u Starcima okupiti petrovoselski vinogradara i…