TISKOVNA KONVERENCIJA U ŽUPANIJI

1667 0

Tema sajma na kojoj izlaže 28 izlagača je namještaj za opremanje u ugostiteljstvu i hotelijerstvu

 

SLAVONSKI BROD, 11. ožujak 2014. – Na jučerašnjoj konferenciji za medije održanoj u županijskoj vijećnici javnosti su se obratili župan Danijel Marušić, pročelnik Stjepan Bošnjaković u ime Izvršnog organizatora sajma, direktor CTR-a Dragan Jelić te predstavnici organizacijskog odbora proizvođača namještaja. Župan je u svome obraćanju najavio Sajam te istaknuo kako je ovo prilika za lokalne proizvođače namještaja da prezentirajući svoje proizvode ostvare izravni kontakt sa trgovcima, građanima i poslovnim partnerima te eventualnu buduću suradnju. Također, napomenuo je kako ovogodišnji sajam ima novine u smislu prezentacije hotela od strane tvrtke Elgrad, a koji će biti instaliran u dvorani.

 

Suradnici na ovom projektu biti će srednja obrtnička i ekonomsko-birotehnička škola iz Slavonskog Broda čiji će učenici i sami sudjelovati u prezentaciji hotela. Pročelnik Bošnjaković je uz pojedinosti oko održavanja predstojećeg Sajma naveo kako su suorganizatori Županijska gospodarska komora Slavonski Brod, Obrtnička komora Brodsko-posavske županije, Udruženje obrtnika grada Sl. Broda, Udruženje obrtnika grada Nove Gradiške i razvojne agencije Županije i grada Sl. Broda- CTR i RASB. Pročelnik Bošnjaković je istaknuo da je službeno otvorenje Sajma u petak 14. ožujka u 11 sati u sportskoj dvorani Vijuš.

 

Ove godine na manifestaciji sudjeluje 28 izlagača, a tema sajma je namještaj za opremanje u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Pročelnik je, nadalje, izjavio da kompletne troškove Sajma snosi organizator- BPŽ sa suorganizatorima. Direktor CTR-a Dragan Jelić istaknuo je izložbeno-prodajni karakter Sajma te mogućnosti izravnog kontakta proizvođača sa potencijalnim kupcima i ugovaranja poslova sa dosadašnjim i budućim poslovnim partnerima. Uz to, tijekom Sajma biti će potpisan Ugovor između Brodsko-posavske županije i tvrtke Euroinspekt – drvokontrola d.o.o. o sufinanciranju ispitivanja kvalitete namještaja za izlagače i ostale proizvođače namještaja iz BPŽ kojima će BPŽ sufinancirati 50 % troškova u ovlaštenom laboratoriju u Slavonskom Brodu za što je u županijskom Proračunu osigurano 200.000,00 kuna. Javnosti su se naposljetku obratili i predstavnici proizvođača namještaja koji su ovom prilikom najavili da će na Sajmu biti predstavljene četiri vrste namještaja koji će se po proizvodnoj (sajamskoj) cijeni nuditi posjetiteljima.

Related Post