USPJELA AKCIJA KUD-a „RADINJE“

1552 0

SIČE, 29. rujna 2015. – Svi oni koji redovito dolaze na tradicionalnu Županijsku dječju smotru folklora bili su u nedjelju ugodno iznenađeni novom ogradom oko Spomen parka u kome se održava ova smotra.

Članovi KUD-a „Radinje“ i ostali mještani su uz potporu Zaklade „Slagalica“ i sponzora novu ogradu počeli graditi 1. srpnja, a radove završili 24. rujna. Danas je ona ukras središta mjesta i ponos svih koji su sudjelovali u njenoj izgradnji ili na bilo koji način dali svoj doprinos.

Na otvaranju Županijske dječje smotre folklora svima se na potpori zahvalio predsjednik KUD-a Tomislav Čvorić naglašavajući kako je Zaklada „Slagalica“ prepoznala projekt izgradnje ograde oko Spomen parka kao kvalitetan i potreban kako bio ukras središta Siča i primjereno mjesto za odražavanja Županijske dječje smotre folklora i drugih manifestacija. Ograda je izgrađena uz pomoć Zaklade “Slagalica”, Općine Nova Kapela, obitelji Glavičić i obitelji Mate Skretića, župnog ureda Nova Kapela, župnika Gorana Mitrovića, ZIS commerca, članova društva i drugih mještana.

-Netko će pomisliti zašto se toliko hvalimo jednom ogradom? Ova ograda nije tu da bi nekoga dijelila već je njen cilj da prostor gdje se održava Županijska dječja smotra folklora bude ljepši, ugodniji i primjeren sadržaju koji se tu organizira. Čestitam članovima KUD-a „Radinje“ na velikom trudu i radu, te na brojnim radnim akcijama koje su organizirali. Općina Nova Kapela će vam uvijek biti potpora – kazao je Ivan Šmit.

Related Post

PRVA SVADBA BESPLATNO

Autor - 15/07/2014 0
Hrvatski dom je nakon niza godina doveden u funkciju i spreman za korištenje za svatove, zabave, krstitke, krizme, karmine i…