BICIKLISTIČKA VOŽNJA

1794 0

SLAVONSKI BROD, 14. listopad 2014. -Dana 13. rujna, oko 8.30 sati, ispred zgrade policije u Mažuranićevoj ulici, u okviru programa policijskog treninga, a u spomen na poginule kolege policajce 1991. godine

na cesti Marinci – Bogdanovci, 35 policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske, krenulo je na biciklističku vožnju dugu 90 kilometara. Suorganizator spomen vožnje na relaciji Slavonski Brod – Marinci – Bogdanovci, bila je Udruga hrvatskih branitelja domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije. U Nuštru su se biciklistima priključili i kolege iz biciklističke ophodnje Policijske uprave vukovarsko – srijemske.

 

Biciklisti su stigavši na odredište, ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, zapalili svijeće u znak sjećanja na nikad zaboravljene radne kolege Adama Pavičića, Matu Živića i Tomislava Vinkovića, koji su svoje živote položili na oltar domovini tijekom Domovinskog rata u proboju za Vukovar, dana 13. listopada 1991. godine.

 

Između ostaloga, cilj biciklističke vožnje je promicanje sportskih aktivnosti, stjecanje kondicijskog treninga, te prakticiranje zdravog načina života.

Related Post