FORUM ŽENA SDP-a OBILJEŽIO DAN OBITELJI I MAJČIN DAN

1758 0

Ženama ukažemo i na potrebu da se i daljnje borbe za neka prava, vrijednost obitelji koja uvijek ostaje temelj društva i vrijednosti koje čine obitelj – kaže Zorica Popović, predsjednica Foruma žena SDP-a Nova Gradiška

NOVA GRADIŠKA, 18. svibnja 2014. – Prigodno predavanje koje se svake godine održava u povodu Dana obitelji organizirao je u petak Forum žena novogradiškog SDP-a. Predavač je i ove godine bio dr. Igor Mokricki.

– Tradicionalno smo spojili obilježavanje Dana obitelji i Majčinog dana. I ove smo godine pozvali naše kolegice, ali i kolege, poželimo im sve najbolje i ukažemo na neki od zdravstvenih problema, upozorimo na probleme u obitelji i probleme koje imaju majke. Dr. Igor Mokricki je, kao i svake godine održao predavanje o nekoj aktualnoj temi iz zdravstva koja se tiče se zdravlja žena i zdravlja uopće. Čestitam ženama Dan Obitelji i Majčin dan, a na ovom okupljanju prvenstveno dajemo podršku ženama i potičemo ih da zadrže tradiciju u obitelji u kojoj su one jedan od nezaobilaznih stupova. Ženama ukazujemo i na potrebu da se i dalje trebamo boriti i izboriti za neka prava, da se bora za vrijednost obitelji koja uvijek ostaje temelj društva i vrijednosti koje čine obitelj – kazala je Zorica Popović, predsjednica Foruma žena SDP-a Nova Gradiška.

– Ove godine govorimo o pretilosti odnosno prekomjernoj tjelesnoj težini kao zdravstvenom problemu. Gorimo o problemu kojeg prepoznajemo kao estetski, a ne kao zdravstveni sa željom da problem pretilosti približimo što većem broju našeg stanovništva. Žene su danas došle u većem broju premda problem pretilosti nije isključivo ženski problem jer i muškarci imaju isti problem. Idemo skinuti tjelesnu težinu maksimalno koliko možemo jer ćemo svi biti zdraviji, sretniji i zadovoljniji kazao je dr. Igor Mokricki.

Related Post