Iznimno uspješan 2. Sajam vjenčanja

2455 0

Autor Ivanka Herceg Foto: I. Herceg, Moca

NOVA GRADIŠKA – Drugu godinu za redom, u organizaciji salona vjenčanica “Exclusive” vlasnice Ljiljane Šoch i suorganizaciju Udruženja obrtnika grada NG, na 1500 kvadratnih metara prostora u školsko-sportskoj dvorani ETŠ i ekonomske škole održan je izuzetno uspješan Sajam vjenčanja, ovoga puta regionalnog karaktera.

Okupio je 50-ak izlagača iz cijele Slavonije– Slavonskoga Broda, Nove Gradiške, Požege, Lipovljana, Osijeka, Vinkovaca, Vukovara.

Već od jutarnjih sati, posjetitelji, a posebno oni koji će uploviti u bračnu luku, imali su prigodu razgledati izuzetno bogatu ponudu vjenčanica, ali i uživati u popratnim sadržajima, prezentaciji usluga i ponude za vjenčanja, kao i ponudi slavonskih delicija uz degustaciju. Organizatori su pripremili i puno iznenađenja, a za mladence puno poklona i popusta.

U večernjim satima brojnim posjetiteljima ponuđena je i prekrasna modna revija na kojoj je uz vjenčanice prezentirana i šmnika, frizure, nakit, te brojne prekrasne dizajnerske večernje haljine. Rukotvorine su predstavili naši vrijedni kreativci, ali i vlasnici obrta, a sve je počelo nastupom i vrhunskom izvedbom VS “Aurora“. Tijekom večeri za izniman glazbeno- scenski program pobrinuli su se i “Dominic & company”, Twirling club Požega, Plesni studio Marine Mihelčić, a začinila planetarno popularna Ana Rucner. Program modne revije i zabavno-scenski program, kao i prošle godine, vodila je Mirna Maras.

Zadovoljstvo ovogodišnjim Sajmom vjenčanja izrazila nam je u razgovoru organizatorica Ljiljana Šoch i među ostalim rekla: “Zaista sam sretna i u potpunosti zadovojna ovogodišnjim Sajmom vjenčanja i zbog posjetitelja, ali prije svega zadovoljstva izlagača, koji su mi to i potvrdili. Naravo, već imam neke nove ideje za slijedeću godinu. Idemo dalje, treći Sajam mora biti još ljepši i glamurozniji. Od srca se zahvaljujem svima koji su pomogli održavanje ovog eventa u našemu gradu:Udruženju obrtnika grada Nova Gradiška i predsjedniku Tomislavu Šimiću, kao i tajnici Andrei Marinović, Gradu NG, županiji Brodsko-posavskoj, županijskoj Obrtničkoj komori i Turističkoj zajednici grada NG, koji su nam svi bili od velike pomoći, kao i svim sudionicima, izlagačima, izvođačima, voditeljici i brojnim vrijednim ljudima bez kojih ovo ne bi bilo moguće ostvariti”.

Udruženje obrtnika je uvijek spremno pomoći i podržati ovakve projekte, potvrdio je Tomislav Šimić, a to je, kako je Šimić istaknuo i dio njihovog programa rada i aktivnosti. Evo što smo sinoć zabilježili i u razgovoru s njim: “Najprije zahvaljujem gospođi Ljiljani Šoch na entuzijazmu i hrabrosti da u ovo doista teško vrijeme za naše gospodarstvo, posebno za poduzetnike, organizira ovakav događaj. U Udruženju obrtnika, koje podržava svaku inicijativu naših vrijednih ljudi, nalazimo sluha i nastojimo, koliko je u našim mogućnostima, pomoći, ali i poticati ih na pozitivne iskorake i djelovanje. Zahvala ide i Gradu, BPŽ, Obrtničkoj komori, TZ, svima koji su se odazvali. Ovo, vjerujte nije mala stvar. Sajam ove godine ima regionalni karakter što mi je iznimno drago i što je pokazatelj da smo, i organizatorica i svi mi oko nje, na pravom putu”.

2. Sajam vjenčanja pokazatelj je kako se Nova Gradiška doista može podičiti vrijednim kreativcima i sposobnim poduzetnicima, koji svojim idejama i radom doprinose promociji kako svoga grada, tako i Slavonije. Prepoznali su to i izlagači, sudionici ovogodišnjeg Sajma vjenčanja, izvođači bajkovitog scensko- glazbenog programa, kojima i ovim putem od srca zahvaljujemo. Iznimno smo ponosni što je na ovom prekrasnom eventu nastupila i svjetski poznata i priznata violončelista Ana Rucner.

U nimalo lakim vremenima, izuzetna je hrabrost organizirati ovakav event, biti stprljiv i uporan, vrijedan s puno optimizma. Upravo je to pokazala i organizatorica Ljiljana Šoch, ali i potvrdila kake je samo to, iako trnovit, jedini pravi put do uspjeha. Promovirala je na ovaj način i naš kraj, ali i poduzetništvo što je iznimno važno, kao i mnoge vrijedne i kreativne ljude, koji ostaju u svojoj Domovini i na ovaj način pokazuju da se uspjeti može.

Related Post