Nikolina Romić i Karlo Džebić pobjednici Čokolina

462 0

24. studeni 2011. Točno 1 sat i 40 minuta trajala je

revijalno-sportsko-zabavna priredba u organizaciji zagrebačkih Sportskih novosti i Podravke pod popularnim imenom Lino višebojac u našoj velikoj sportskoj dvorani. Prepuno gledalište, brojni transporenti, gromoglasno navijanje i sjajna, vesela, navijačka atmosfera oduševila je sve nazočne. Nije ni čudno jer je bilo obilje raznih natjecateljskih disciplina iz loptačkih sportova i atletike, gdje je za vrijeme natjecanja bilo mnogo uzbuđenja, izjednačenosti i veselja, što je prepuno gledalište sa oduševljenjem pozdravljalo. Međutim, posebnu znatiželju pobudila je nazočnost renomiranog i popularnog državnog vaterpolo reprezentativca i višestrukog olimpijca Dubravka Dude Šimenca i mlade rukometašice kadetske reprezentativke članice državnih prvakinja Podravke iz Koprivnice Ive Pongrac. Oni su aktivno sudjelovali u nekim disciplinama ili su bili uspješni asistenti. Ovdje nećemo sada navoditi sve rezultate jer su obimni, kao i detalje, koji su bili predmet raznolikog i sadržajnog programa, kako bi čim prije objavili najuspješnije natjecatelje, velike pobjednike ovogodišnjeg Čokolina, kojem je uspješni domaćin bila Osnovna škola Mate Lovrak.

 

Slavodobitnici ovogodišnjeg Čokolina u Novoj Gradiški su Nikolina Romić u ženskoj konkurenciji i Karlo Džebić među dječacima Osnovne škole Mate Lovrak ( na slici). Rekosmo, kako bi čim prije izašli sa viješću o ovoj uspješnoj priredbi navodimo samo pobjednike i najvažnije podatke, uz sliku pobjednika, a sve detalje, opis atmosfere i razgovore koje su vođeni u međuvremenu pročitajte u subotu u duplerici, na dvije stranice Sportskih novosti, uz obilje slikovnih priloga i reportažu iskusne novinarke Sportskih novosti Ivanke Ožbolt.

Dok još boravi ekipa Čokolina u novogradiškoj školi Mato Lovrak na ugodnom domjenku donosimo ovo izvješće, uz čestitke pobjednicima i domaćinu na sjajnom ambijentu za pamćenje.

 

Na slici: Pobjednici Čokolina, učenici Osnovne škole Mato Lovrak, Nikolina Romić i Karlo Džebić sa osvojenim peharima na pobjedničkom postolju okruženi oduševljenim natjecateljima

Related Post