Novogradiščanke Maša Vranić (9) i Iris Lalić (10) na Svjetskom prvenstvu u plesu 

1744 0

NOVA GRADIŠKA – Ovih dana u Španjolskom gradu San Sebastijan održava se Svjetsko finale u plesu. Ovo je najveće sve žanrovsko plesno natjecanje na svijetu za djecu i mlade širom svijeta. Ove godine ispred Hrvatske reprezentacije sudjeluje desetak natjecatelja iz 6 plesnih klubova iz cijele Hrvatske među kojima i 5 plesačica iz Plesnog studija Marina Mihelčić iz Požege. Dvije najmlađe natjecateljice Plesnog studija Marina Mihelčić su Maša Vranić (9) i Iris Lalić (10)  dolaze upravo iz Nove Gradiške. 

Na plesnom natjecanju sudjeluje preko 8000 natjecatelja iz 62 zemlje cijelog svijeta. Ove godine, Hrvatsku su po prvi put predstavili tako mali plesači u kategoriji sola mini children i children, te ostvarili iznimne rezultate; Maša Vranić osvojila je 24. mjesto u kategoriji sola mini children a Iris Laĺic 34. i 43. mjesto u izvedbi 2 sola kategorije children.

Ovo je još jedan u nizu ostvarenih iznimnih rezultata vrijednih i talentiranih plesača koji su stečena znanja i vještine plesa pod vodstvom trenerice Nataše Ledić  predstavili na svjetskoj sceni plesa,  te dostojno predstavile svoju zemlju i svoj grad. 

Nadamo se da će ovi rezultati potaknuti mlade, talentirane plesače s područja grada da iskoriste potencijal kvalitete prijenosa znanja plesnih tehnika koji nam pruža trenerica Nataša Ledić i Plesni studio Marina Mihelčić te koji nas vode u sam vrh natjecanja same svjetske razine.

Related Post