OLDTIMER CLUB „CLASSIC 99“

1955 0

NOVA GRADIŠKA, 12. svibanj 2013. – Zahvaljujući Oldtimer clubu „Classic 99“ Novogradiščani su proteklih dana mogli uživati u starinama. U prostoru stare NAME bila je postavljena izložba starih aparata i uređaja

koji su nekada bili nezaobilazan dio svakodnevnog života, bicikala i motocikla. Izloženi eksponati u vlasništvu su članova kluba koji se nekoliko godina zalažu za otvaranje tehničkog muzeja u Novoj Gradiški.

Kao i prošle godine, Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Nova Gradiška naglasila je na otvaranju izložbe značaj koji ovakve izložbe i druge aktivnosti koje tijekom godine organizira Oldtimer club „Classic 99“ pridonose turističkoj ponudi garda. Podržala je i inicijativu za osnivanje tehničkog muzeja koju bi smatra, trebao podržati Grad i Gradski muzej.

 

U subotu je na središnjem gradskom trgu održana tradicionalna izložba oldtimer vozila. U kojoj su mogli uživati ljubitelji starih automobila. Old timer kluba “Classic 99” u srpnju organizira tradicionalni Old timer susret na kome će sudjelovati vlasnici starih automobila iz okolnih država, a početkom rujna tradicionalnu biciklijadu starih bicikla.

 

Related Post

OLDTIMER KLUB „CLASSIC 99“

Autor - 14/09/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 14. rujan 2014. – Na 6. biciklijadi starih bicikla, jedinstvenoj manifestaciji u Hrvatskoj, koju organizira Oldtimer klub „Classic…