PROMETNA NESREĆA NA BARBARI

1549 0

NOVA GRADIŠKA – Dana 9. listopada, oko 2.10 minuta, na raskrižju županijske i državne ceste u Rešetarima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena dok su tri osobe lakše ozlijeđene.

 

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo jer je 23-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Passat, ušao u raskrižje ne propustivši osobni automobil Peugeot s prednošću prolaska, kojim je upravljao 36-godišnjak.

 

Nakon sudara vozila Peugeot se od siline udara nekoliko puta prevrnuo. U ovoj prometnoj nesreći 11-godišnji dječak je teško ozlijeđen, dok su 7-godišnji dječak, 36-godišnjakinja (putnici iz Peugeota), te 23-godišnji vozač Passata lakše ozlijeđeni.

 

Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški.

 

Alko testom je u organizmu 23-godišnjeg vozača očitana koncentracija alkohola u iznosu od 0.86 promila, a u organizmu drugog (36-godišnjaka) vozača 0.6 promila.

 

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv obojice vozača dostavljaju prekršajne prijave mjerodavnom prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.(foto:googlemaps)

Related Post

PROMETNA NESREĆA

Autor - 15/09/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 15. rujan 2014. – U subotu, oko 8.15 sati, u Novoj Gradiški, na raskrižju Svačićeve, Relkovićeve i Tesline…