“PROMETNA UČILICA” – Natjecanje iz poznavanja prometnih propisa 

1044 0

Policija brodsko-posavska poziva sve škole i sve učenike osnovnih i srednjih škola da pristupe natjecanju i pokažu svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa u sklopu „Prometne učilice“

Foto Franjo Samardžić

 

SLAVONSKI BROD, 21.  siječnja 2022. – I ove godine, putem web-aplikacije „Prometna učilica“, provest će se natjecanje iz poznavanja prometnih propisa. Ovo je 13. natjecanje za učenike osnovnih škola te 4. natjecanje za učenike srednjih škola.

Policija brodsko-posavska poziva sve škole i sve učenike osnovnih i srednjih škola da pristupe natjecanju i pokažu svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa u sklopu „Prometne učilice“.

Web-aplikacija „Prometna učilica“ namijenjena je učenicima svih razreda osnovnih i srednjih škola za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa, a nalazi se na Internet adresi: http://ucilica.skole.hr.

Na natjecanju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola na području brodsko-posavske županije i to pojedinačno, a isto tako i za svoj razred i za svoju školu, zajedno s drugim učenicima.

Natjecanje se u cijelosti provodi na stranicama Prometne učilice i dovoljno je da se učenik prijavi svojim korisničkim podacima, potvrdi svoj razred i podatke te ostvari što više bodova.

Natjecanje traje od 20. siječnja do 12. ožujka 2022. godine.

Za najbolje osnovne škole, najbolji razred osnovne škole, najbolje učenike i voditelja najboljeg razreda osnovnih škola, kao i za najbolje srednje škole i njihove učenike i voditelje natjecanja predviđene su nagrade. 

Related Post