STRAVA U ULICI SLAVČA

1985 0

NOVA GRADIŠKA, 23. svibnja 2014. – Jučer, iza 15 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, zaprimili su dojavu i potvrdili istinitost dojave o pronalasku tri mrtva tijela u obiteljskoj kući u Slavči (novogradiško područje).

Riječ je o muškarcu u dobi od 44, ženi u dobi od 34 i djetetu u dobi od 2 godine. Sumnja se u nasilnu smrt.

 

U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva, jučer je obavljen očevid, te su izuzeti tragovi. Nastavlja se s radom u cilju utvrđivanja bitnih detalja i okolnosti ovog događaja. Danas u prijepodnevnim satima, obaviti će se obdukcija, te potrebna vještačenja, nakon kojih će se znati točan uzrok smrti – priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.

Razne su špekulacije o ovoj obiteljskoj tragediji i njenim uzrocima. Županijska državna odvjetnica Mirela Šmital potvrdila je sinoć da je riječ o nasilnoj smrti, ali nije željela govoriti o uzrocima. Kazala je samo kako su tijela u kući bila dulje vrijeme.

Radi se o Srećku Žirovčiću (44), njegovoj trećoj supruzi Ali (34) i sinu(2). Nakon Uskrsa navodno su se spremali za Moldaviju odakle pa je Srećkova majka Vera, koja je s njima živjela u dijelu kuće, mislila da su otišli u Moldaviju. Smrad koji je dopirao iz dijela kuće u kojoj su živjeli Srećko i Ala sa sinom bio je razlog da Srećkov sin iz prvog braka (20) ide vidjeti o čemu se radi. On je obavijestio policiju.

Related Post