U Splitu je sniman atraktivan kalendar Hrvatskog vaterpolo saveza 

960 0

ZAGREB – Kao najava najvećeg sportskog događaja sljedeće godine, Europskog seniorskog vaterpolskog prvenstva za žene i muškarce u Splitu, tradicionalan vaterpolski godišnji kalendar sniman je upravo u Splitu, s glavnim akterima Europskog prvenstva, hrvatskim vaterpolisticama i vaterpolistima.

Ukupno 12 vaterpolskih parova za 12 mjeseci na 12 autentičnih turističkih atrakcija grada Splita.
– Nije slučajno grad Split izabran za domaćina Europskog prvenstva. Poznato je da Splićani vole sport i vaterpolo. Očekujemo odličnu atmosferu na tribinama Spaladium Arene sljedeće ljeto! Tijekom snimanja kalendara prekrasne vizure ovoga grada odigrale su ulogu glavne kulise našim vaterpolistima i fotografu Šimi Eškinji da na najbolji mogući način predstavimo mjesto održavanja prvenstva i pozovemo sve Europljane da sljedeće godine posjete upravo Hrvatsku, odnosno Split – najavila je Ivana Janković, voditeljica PR službe i marketinga Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Projektu se s veseljem priključila splitska škola Callegari na čelu s voditeljicom škole Ivanom Zelić i vizažisticama Julijom Koludrović, Emom Šošić, Ilijanom Jurčević, Helenom Stanić te stilisticom Elom Igrec, dok je za frizuru svih vaterpolistica i vaterpolista bio zadužen poznati splitski frizer Tomislav Gelo.
– Uživali smo u idiličnom okruženju i fotografiranju na najpoznatijim splitskim turističkim lokacijama. Haljine hrvatskog dizajna Hippy Garden koje su nosile sve cure bile su prekrasne, a i dečki su bili zgodni u Galileo odijelima – rekla je nasmijana reprezentativka Emmi Miljković.

Related Post

30. svibnja – Dan državnosti 

Autor - 29/05/2022 0
Dan državnosti obilježava se u spomen na konstituiranje prvoga demokratski izabranog višestranačkog Sabora 30. svibnja 1990. godine.   Izabrani zastupnici tada…