UBOJSTVO U SLAVONSKOM BRODU: Namamili ju u automobil odvezli i potom ubili

970 0

Sudac istrage je na prijedlog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor za 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka

Autor Franjo Samardžić

SLAVONSKI BROD, 24. studeni 2019. – U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu su 23. studenog 2019. obavljene dokazne radnje prvog ispitivanja 60-godišnje hrvatske državljanke i 62-godišnjeg hrvatskog državljanina te je doneseno rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona/11. (23. 11. 2019.)
-Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala sa 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak pa su se oboje okrivljenika zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na točno neutvrđen način usmrtili oštećenicu – stoji u priopćenju Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima. Istražnom radnjama koje su u tijeku utvrđuje se motivi i okolnosti, te način na koji je usmrćena 47-godišnjakinja.
Ubijena žena navodno je iz okolice Slavonskog Broda. Nestala je 18. studenog, a zadnji put je viđena oko 17 sati u Štamparovoj ulici.

Related Post