ZAGREBAČKA POLICIJA TRAŽI PLJAČKAŠA

1667 0

ZAGREB – U petak, 8. srpnja 2016. oko 19.30 sati u Zagrebu, Šubićeva, u poslovnici za otkup plemenitih metala počinjeno je kazneno djelo razbojništva uz prijetnju pištoljem.

Osumnjičeni je ušao u poslovnicu i uperio pištolj u djelatnicu te zatražio da mu preda novac, što je ona u strahu za svoj život i učinila, nakon čega se udaljio iz poslovnice.

 

Nepoznati je počinitelj muška osoba starosti oko 40 godina, visine 175 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, crnih očiju, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom tzv. „duksicu“, plave traperice te obuven u crne tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem.

 

Također, u ponedjeljak, 1. kolovoza 2016. oko 14.20 sati u Zagrebu, Kvaternikov trg, u trgovini, počinjeno je kazneno djelo razbojništva uz prijetnju pištoljem. Osumnjičeni je ušao u trgovinu i uperio pištolj u djelatnicu te otuđio više mobitela i novac. Nepoznati je počinitelj muška osoba starosti oko 45 godina, visine 170 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u crnu kratku majicu sa natpisom sprijeda, tamne hlače ili donji dio trenirke te obuven u plave tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem. Analizom navedenih kaznenih djela te pregledom sustava video nadzora utvrđeno je da se radi o istom nepoznatom počinitelju.

 

Molimo građane da ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Related Post

NESTALA STARICA IZ LUŽANA

Autor - 16/12/2014 0
SLAVONSKI BROD, 16. prosinac 2014. – Također podsjećam da Mara Šestić, r.1940, iz Lužana, koja se jučer udaljila iz obiteljskog…