18-GODIŠNJAK KRAO NA PODRUČJU OKUČANA I GORNJIH BOGIĆEVACA

434 0

Oštetio vlasnike za nekoliko desetaka tisuća kuna

– OKUČANI, 18. ožujak 2015. – Dana 17. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Okučani dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, koji je uhićen na području Policijske uprave zagrebačke zbog sumnje u imovinska kaznena djela počinjena na okučanskom području.

 

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja, da je 18-godišnjak, u vremenu od 24. prosinca prošle godine do 12. ožujka 2015., počinio četiri kaznena djela. Na području Okučana i općine Gornji Bogićevci, provalio je u ugostiteljski objekt i nenastanjenu obiteljsku kuću, te je iz unutrašnjosti demontirao i otuđio slavine, aparat za kavu, bakrene dijelove, električnu brusilicu, kosilicu i bicikl.

 

Također se sumnjiči da je iz obiteljske kuće na području Okučana i ugostiteljskog objekta, demontirao i otuđio električno brojilo, te druge aluminijske i bakrene cijevi i dijelove, koje je potom prodao.

 

Vlasnici su oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija protiv 18-godišnjaka podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu zbog sumnje u dva kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela krađe.

Related Post