1O RAZLIKE: Barakude sjajnom igrom otvorili nastup u Rotterdamu

472 0

Autor HVS

ROTTERDAM – Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas je pobjedom protiv Rumunjske u 19 sati otvorila svoj nastup na predolimpijskom turniru u Rotterdamu (14. – 21. veljače) slavivši rezultatom 16:6 (5:1, 3:1, 4:2, 4:2).

Kao najbolji strijelac upisao se Rino Burić s tri zgoditka, dok su po dva gola zabilježila čak petero reprezentativaca – Macan, Fatović, Lončar, Joković i Miloš, što samo pokazuje odlično razigranu i raspoloženu hrvatsku momčad. Jednim golom doprinijeli su Garcia i Bukić.
Među Rumunjima istaknuli su se Georgescu i Fulea s dva upisana zgoditka.

– Mislim da smo dobro otvorili utakmicu i kontrolirali rezultat od početka do kraja. Maksimalno smo ozbiljno shvatili Rumunje i sretno priveli kraju tu prvu utakmicu turnira. Odmah se okrećemo Nizozemcima koji su danas pobijedivši Nijemce pokazali da su kvalitetna momčad. Već sutra nas očekuje jedna ozbiljna utakmica. Ipak, na pravom smo putu kako bi ostvarili ono što svi želimo. – rekao je Marko Bijač, golman reprezentacije.

Barakude već sutra uskaču u bazen protiv domaćina turnira, reprezentacije Nizozemske. Utakmica se također odigrava u 19 sati, s izravnim prijenosom na drugom programu Hrvatske televizije.

– Mislim da dobro ušli u utakmicu i odlično otvorili turnir. Odvojili smo se odmah na početku i držali utakmicu pod kontrolom. Slijedi nam utakmica protiv Nizozemske, za svaku se pripremamo zasebno i nadamo se da ćemo nastaviti igrati ovako kako smo igrali danas kako bi se uspjeli kvalificirati na Olimpijske igre. – zaključio je Luka Bukić, reprezentativac.

Related Post