21. međunarodni oldtimer susreti održani sa rekordnim brojem sudionika 

1985 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA,  3.  srpnja 2021. – Na 21. Međunarodnim  oldtimer susretima  danas je na središnjem gradskom trgu Oldtimer club Classic 99  okupio do sada  najveći broj sudionika.  Kako naglašava predsjednik  Krešimir Knežević, sa svojim  automobilima i motociklima došlo je  preko  200 sudionika iz Hrvatske i BiH. 

   -Nismo očekivali ovakav posjet  jer se danas održava i oldtimer susret u Osijeku. Naši  prijatelji, zaljubljenici u stare automobile i motocikle odlučili su doći u Novu Gradišku, jer vole doći, ovdje su opušteni i dobro se osjećaju. 

   Novogradiščani imaju  danas što vidjeti. Velik je tu broj starih i jako skupih automobila. To je danas jedan  muzej na otvorenom. Najstariji automobil je NASH  obitelji Rabarović iz Zagreba iz 1926. godine. Došao je, da tako kažem,  na svojim točkovima. Dodao bih da su članovi  našeg  kluba  izašli sa 40 vozila  što je  za naš  mali gradi klub  puno. Dokazuje to da vrijedno radimo – kaže Krešimir Knežević, predsjednik Oldtimer cluba Classic 99.  

  Atraktivne stare automobile i motocikle danas su, osim Novogradiščana, mogli vidjeti i  stanovnici novogradiške Posavine jer su sa svojim automobilima  bili u Rešetarima, Sičicama i Dragaliću i prošli kroz  ostala mjesta u Posavini.

Related Post

POMOĆ STRADALIMA U POPLAVI

Autor - 05/06/2014 0
Nismo osramotili svoj grad već smo ga prikazali u jako lijepom svjetlu – kaže Stjepan Pintartić NOVA GRADIŠKA, 5. lipnja…