30 DANA ISTRAŽNOG ZATVORA ZA RAZBOJNIKA

462 0

28. lipanj 2013. – U protekla 24 sata na području policijske

uprave evidentirano je devet (9) kaznenih djela općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta pet (5) kaznenih djela su na štetu imovine i to pet (5) kaznenih djela krađe. U području prometa dogodilo se pet (5) prometnih nesreća od kojih tri (3) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teže i tri osobe lakše ozlijeđene) i dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentirana su dva (2) prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

 

KAZNENA DJELA – Jučer u 13 sati u Slavonskom Brodu, policijski službenici su, sucu istrage doveli 34-godišnjeg muškarca osumnjičenog za dva kaznena djela razbojništva počinjena u Slavonskom Brodu 7. i 25. lipnja, koji mu je odredio 30 dana istražnog zatvora. Policijski službenici su osumnjičenika oko 16 sati predali u zatvor u Požegi.

 

Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom iz Slavonskog Broda zbog sumnje u nezakonito posjedovanje oružja. Prilikom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađena i uz potvrdu oduzeta jedna automatska puška Zagi M91, kalibra 9 mm s pripadajućim spremnikom u kome se nalazilo pet komada streljiva. Muškarac je pušku nezakonito držao u svojoj vikendici koja se nalazi u blizini Slavonskog Broda. Policijski službenici će protiv njega dostaviti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom za kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Related Post