9. Susret klubova osoba s intelektualnim teškoćama: Novogradiščani osvojili dva prva i jedno drugo mjesto

980 0

Autor Franjo Samardžić , Foto: Zlatko Vukšić

NOVA GRADIŠKA – Članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ Nova Gradiška uspješno su sudjelovali na 9. Susretima klubova osoba s intelektualnim teškoćama održanim u Karlovcu 19. svibnja 2018. godine.

Pod vodstvom Zlatka Vukšića svojoj udruzi i Novoj Gradiški obraz su osvijetlili Zlatko i Josipa Krpan, Valentino Heleš, Zrinka i Tomislav Perković.

Udruga je dobila diplomu Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama za sudjelovanje na 9. Susretima klubova osoba s intelektualnim teškoćama koji su održani pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu trogodišnjeg programa (2017.-2020.) koji se provodi pod nazivom „II-Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazove“.

Diplome su dobili za osvojena prva mjesta u igri „Karike na marike“ i igri „Bacanje lopte platnom“, a drugo u igri „Štafeta s kvačicama“

Susreti su održani na Vunskom polju u Karlovcu, a uz domaćine, Udrugu “Rajska ptica”, na susretu je sudjelovalo još 20 udruga iz cijele Hrvatske. Susrete je otvorio gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić.

Kata Vukšić, predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ zadovoljna je nastupom svojih članova i postignutim rezultatima, ali i doprinosom u stvaranju vesele atmosfere na ovogodišnjim Susretima klubova osoba s intelektualnim teškoćama.

Related Post

Uhvaćeni provalnici u vikendice

Autor - 16/02/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, 15. veljače policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, 21-godišnjakinjom te…