ADVENT U NAŠEM GRADU: Otvoreno klizalište u Čarobnoj šumi

1597 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 1. studeni 2019. – Sudeći po velikom interesu, najmlađi Novogradiščani jedva su dočekali da se sinoć otvori klizalište. Stajalo se u redovima i čekalo na klizaljke, a potom i na prigodno otvaranje klizališta na novoj lokaciji u gradskom parku koji je u predblagdanskom ozračju na radost najmlađih, ali i starijih pretvoren u Čarobnu šumu, i početak klizanja.
Okupljenu djecu i roditelje pozdravila je Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice, a otvorila Eva Katičić, nova predsjednica Dječjeg gradskog vijeća. Prigodan program priredili su najmlađi članovi Društva „Naša djeca“, predvođeni predsjednicom Vericom Lukačević.
-Ove je godine naš je grad prelijepo okićen u povodu Adventa u našem gradu i planirane su brojne aktivnosti za našu djecu. U ime sve djece i mladih ovoga grada zahvaljujem svim odraslima koji su nam to omogućili i time nam još jednom pokazali da živimo u gradu koji poštuje dječje želje i koji je pravi Grad prijatelj djece – kazala je Eva Katičić i prigodno proglasila, kako je naglasila, naše predivno klizalište otvorenim.

Klizalište će biti otvoreno sve do 15. siječnja.

Related Post