BEND 058: Zaplešite uz „Ljubav mijenja sve“ odnosno „Role“

578 0

Bend 058 šalje bitnu poruku i nadahnjuje dvijema verzijama plesne ljetne pjesme!

 

Naš nagrađivani americana country bend,058 obogaćuje glazbeni eter objavom ljetne pjesme u dvjema verzijama: hrvatskoj i engleskoj! Iako su na počecima svog glazbenog putastihove pjesama pisali na engleskom jeziku, a kasnije prešli na hrvatski, nikada do sada se nisu odlučili na ovaj korak – objavu istog singla u dvjema izvedbama.

Hrvatska inačica pjesme nosi naziv Ljubav mijenja sve, dok engleska Role (Uloga).

„Okružila me istinska ljubav i promijenila sve. Nisam toga ni bila svjesna do nedavno.“ kroz osmijeh nam otkriva Jelena Bebić, pjevačica benda i autorica hrvatskih stihova,koju smo upoznali pod djevojačkim prezimenom Rade. Iako se na prvo slušanje može činiti kao jednostavna ljubavna pjesma, ona šalje dublju poruku – ljubav dolazi tek kada se otvorimo i prestanemo bojati.

Singl je u prepoznatljiv americana country zvukuspješno upakirao stalni suradnik benda, Ivan Cinotti.Među instrumentima po prvi puta korišten je bendžo, koji ješarmantno začinio glazbenu podlogu uz izniman i upečatljiv vokal Jelene Bebić.

Za obje inačice pjesme osmišljen je nenametljiv video spot, kako ne bi odvlačio pažnju sa glazbe i stihova, a snimljen jeuz pomoć plesnog para – Andrea Rogošić i Dino Delić. Za režiju je zaslužan Bruno Pavić, koji je surađivao s 058 na njihovim uspješnicama: Ljeto, Nova priča i Vrijeme.

Obojite ljeto u vama omiljene americana glazbene boje na hrvatskom https://youtu.be/YI3pXKWyjTs ili engleskom https://youtu.be/OcHFuscQfn0 jeziku.

Related Post