DJEČJIM IGRAMA ZAVRŠILI PETROVOSELSKI DANI KRUHA

1523 0

Autor Franjo Samardžić

STARO PETROVO SELO, 30. listopada 2017. – Dvodnevno obilježavanje Dana kruha u Starom Petrovom Selu završilo je jučer u Hrvatskom pučkom domu gdje su kruhu i kružnim proizvodima, uz igru i zabavu, blagovali najmlađi stanovnici petrovoselske općine, polaznici Male škole i Dječjeg vrtića „Vjeverica“.

Bilo je radosti i veselja djece i roditelja, ali i natjecateljskog duha sudionika raznih igara za koje su ih pripremile tete iz vrtića „Vjeverica“. Dakako, uživali su i roditelji. Sve ih je pozdravio i poželio im dobro druženje općinski načelnik Nikola Denis.

Mališani su se predstavili crtežima koje su izložili na panoima, a bilo je i kolača koji su na kraju u slast pojedeni.

Po prvi put u Starom Petrovom Selu ovu je manifestaciju organiziralo Društvo „Naša djeca“ Staro Petrovo Selo uz potporu Općine Staro Petrovo Selo, udruga i društava, pojedinaca i tvrtki, koji su omogućili posjetiteljima da uz dobru glazbu po povoljnim cijenama pojedu domaće gastronomske specijalitete, popiju piće i dobro se zabave.

Organizatori se zahvaljuju svim sudionicima koji su došli u Staro Petrovo Selo i nastupili u programu, te školama koje su se na svojim štandovima predstavile krušnim proizvodim i dočarale njihovu ljepotu, miris i okus.

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA

Autor - 04/07/2013 0
Najteže prometne nesreće s neželjenim teškim ozljeđivanjem i smrtnim stradavanjem osoba, događaju se uglavnom zbog ljudskih grešaka, odnosno grubog kršenja…