GRADONAČLENIK VINKO GRGIĆ PRIGODNO OTVORIO NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO

2980 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA – Prva večer Novogradiškog glazbenog ljeta najavila je dobru posjećenost, a druga tamburaška potvrdila da bi najpopularnija novogradiška glazbena manifestacija mogla potući sve rekorde po posjećenosti. Po raznim drugim sadržajima sigurno je najbogatija do sada.

Potvrdio je to sinoć i gradonačelnik Vinko Grgić prigodno, ispred prostora Turističke zajednice, otvarajući ovogodišnje 22. po redu Novogradiško glazbeno ljeto. Na otvaranju su bili župan brodsko-posavski Danijel Marušić, zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić, predsjednica Gradskog Vijeća Ljepša Rakas-Vujčić, članovi Gradskog vijeća i direktorica Turističke zajednice Dinka Matijević.

Za popratni glazbeni ugođaj na otvaranju pobrinuli su se Barbara Dautović i Gradska glazba Nova Gradiška.

Mali poduzetnici, obrtnici i opća poljoprivredna gospodarstva sa svojim su proizvodima napunili Ulicu slavonskih graničara, a bile su tu i neke udruge koje su ovogodišnje glazbeno okupljanje iskoristile da afirmiraju svoj rad kao što su Češka beseda Nova Gradiška i Edukacijski centar kvalitetnog obrazovanja Nova Gradiška.

Već u ranu večer Ulica slavonskih graničara i ostali prostori u središtu grada bili su puni ljudi, a najmlađi Novogradiščani uživali su u raznim dječjim zabavnim sadržajima.

U gradskom parku, koji je nakon završetka glavnih radova bljesnuo novim sjajem, svoje mjesto sinoć su našli su kod fontane mali proizvođači domaćeg piva.

Related Post

Slavonski divani oduševili Zagreb

Autor - 16/12/2019 0
Moderno, urbano, a tako slavonski – pet županijskih turističkih zajednica u Zagrebu prvi puta zajednički predstavilo Slavoniju, novi turistički hit…