KAZNENA DJELA

797 0

Došla „pomoći“ u zdravstvenim problemima i ukrala nekoliko desetaka tisuća kuna

 

SLAVONSKI BROD, 8. svibnja 2014. – Jučer je na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano sedam kaznenih djela imovinskog karaktera. Riječ je o jednom kaznenom djelu teške krađe, na području Slavonskog Broda, kojom prilikom je otuđen razni alat i kablovi, šest kaznenih djela krađe (četiri na brodskom i dvije na novogradiškom području), kojom prilikom su otuđeni razni predmeti (registracijska pločica, lančić, bicikli i novac),


LOPOV SPAO NA NEKOLIKO DESETAKA KUNA – Prvi slučaj krađe na novogradiškom području, dogodio se jučer u vremenu od 11.30 do 12 sati, kada je nepoznata osoba iz otključane kuće, dok se 90-godišnja vlasnica nalazila u vrtu, otuđila nekoliko desetaka kuna.

 

KRADLJIVICA UKRALA STARCIMA NEKOLIKO DESTAKA TISUĆA KUNA – U drugom slučaju je prijavljena krađa većeg novčanog iznosa iz stana bračnog para u dobi od 73 i 83. Naime, ženska osoba je jučer, oko 14.25 sati u Novoj Gradiški, u Štrosmajerovoj, nudeći skripte o raznim bolestima i razne preparate za liječenje, iskoristila nepažnju bračnog para i otuđila novac.

 

Vlasnici su ovim kaznenim djelima oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za počiniteljima kaznenih djela teške krađe i krađe, te otuđenim predmetima i novcem.

 

KUPIO UKRADEN BICIKL – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su provedenim izvidima, utvrdili da se kod 23-godišnjaka nalazi otuđeni bicikl, koji je kupio od nepoznate osobe. Nezaključani bicikl, otuđen je dana 17. travnja, u vremenu od 19 do 20 sati, u Slavonskom Brodu, u Lovretićevoj ulici. Policijski službenici su otuđeni bicikl vratili 50-godišnjem vlasniku, te nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja kaznenog djela krađe i podnošenju odgovarajuće prijave mjerodavnom tijelu.

 

POŽAR U MARINCIMA – Jučer, oko 9 sati, u Slavonskom Brodu, u naselju Marinci, došlo je do požara na dvorišnoj zgradi, vlasništvo 51-godišnjaka. Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, ugasili su požar oko 11 sati. Očevidom policijskih službenika nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, a očevid je obavljen u nazočnosti inspektora zaštite od požara. Pritom je utvrđeno, da je do požara došlo uslijed prijenosa topline sa improvizirane dimovodne cijevi na kruto gorivo, na drvenu stropnu konstrukciju. Dvorišna zgrada je u ovom požaru u cijelosti izgorjela. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

Autor Kata Nuiić, glasnogovornica PUBP

Related Post

SMRT U SAVI

Autor - 28/06/2012 0
SLAVONSKI BROD 28. lipanj 2012. – U vezi jučerašnjeg događaja pronalaska osobnog automobila, novosadskih registracijskih oznaka i mrtvog tijela u…