Kino: TAJNI VRT- SRIJEDA, 13. 10. U 17: 30

607 0
IZVORNO IME: The Secret Garden
REDATELJ: Marc Munden
ŽANR: avantura, fantazija
ULOGE: Dixie Egerickx, Colin Firth, Julie Walters
TRAJANJE FILMA: 99 minuta
GODINA: 2020.
DRŽAVA: Velika Britanija
CIJENA ULAZNICE: 25 KN
NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.
SADRŽAJ FILMA:
Mary Lennox je devetogodišnjakinja kojoj u epidemiji kolere u Indiji umiru oba roditelja, a ona ostaje sama i zaboravljena u njihovoj kolonijalnoj vili. Kad je naposljetku pronađu britanski susjedi i vojnici, ispostavi se da se za suhonjavu, razmaženu i mrzovoljnu Mary nitko ne želi brinuti, pa je ubrzo otpreme na brod za Englesku, gdje bi je trebao udomiti najbliži rođak kojega Mary nikada nije upoznala – gospodin Craven (Colin Firth). Budući da ga u Engleskoj sve podsjeća na smrt voljene žene, gospodin Craven najčešće nije u zemlji već putuje svijetom pa Mary tako ostaje posve sama na njegovu zabačenome i tjeskobnom imanju na sjevernu Engleske. No jednoga dana Mary u vrtnom zidu otkriva zaključana vrata obrasla bršljanom. Događaji koji su potom uslijedili potpuno su promijenili njezin život.
Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, na otvorenom i tekst "OD PENA FILMOVA HARRY POTTER PADDINGTON COLIN JULIE DIXIE FIRTH WALTERS EGERICKX TAJNI VRT OTKLJUČAJ SVOJU MASTU SE"

Related Post

NOVI ODBOR REGIJA EU

Autor - 12/01/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 12. siječanj 2015. – Župan brodsko-posavski Danijel Marušić ponovo je izabran u Odbor regija EU.

Promovirano 15 novih majstora

Autor - 21/09/2010 0
SLAVONSKI BROD, 21. rujna 2010. – Na prigodnoj svečanosti podjeljene su diplome za novih 15 majstora obrtnika u Obrtničkoj komori…