Lažni invalid protjeran iz Slavonskog Broda na 8 dana

1069 0

SLAVONSKI BROD – Tijekom vikenda policijski službenici su u dva slučaja intervenirali temeljem dojave o remećenju javnog reda i mira.
U prvom slučaju, dana 8. studenoga, u 9.30 sati, u Slavonskom Brodu ispred trgovačkog centra u Svačićevoj ulici, 31-godišnjak (sa područja Zagreba), lažno je prikazivao svoje zdravstveno stanje, sjedeći u invalidskim kolicima i prosio, odnosno tražio milodare od građana.
Policijski službenici protiv njega podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te mu je izrečena mjera opreza zabrane posjećivanja Grada Slavonskog Broda u trajanju od 8 dana.
U drugom slučaju, dana 10. studenoga, u 0,55 sati, u Novoj Gradiški, unutar ugostiteljskog objekta, alkoholizirani 31-godišnjak je remetio javni red i mir vikom i galamom, te razbijanjem boce. Za počinjeni prekršaj, prijavljen je Općinskom sudu.

Related Post

SRBIN SE PRAVIO SLOVENCEM

Autor - 30/06/2015 0
SLOAVONSKI BROD, 30. lipanj 2015. – Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Srbije zbog sumnje u počinjenje…