Na Božićnom sajmu predstavila se Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“

1101 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 24. prosinac 2019. – Ovogodišnji Božićni sajam, održan u organizaciji Turističke zajednice i potporu Grada Nova Gradiška, bio je još jedna prilika da opća poljoprivredna gospodarstva, pojedinci i udruge pokažu što to rade tijekom godine, dođu da prodaju nešto od svojih kvalitetnih, domaćih i autohtonih i drugih proizvoda, te afirmiraju svoj rad.
I ove godine na sajmu je bilo sa svojim štandovima više udruga, koje su došle prodati proizvode koje rade njihovi članovi, ali prije svega pokazati građanima čime se njihovi članovi bave na okupljanjima tijekom godine, druže na kreativnim radionicama i život si čine potpunijim i sadržajnijim.
Među njima bila je i Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Suncokret” koja ne propušta biti sudionikom ove hvale vrijedne predblagdanske manifestacije. Njeni članovi tijekom godine okupljaju se u prostorijama udruge, druže i sudjeluju u kreativnim radionicama. To što su radili ove godine moglo se vidjeti i kupiti na njihovom štandu na ovogodišnjem Božićnom sajmu.
Predsjednica udruge Kata Vukšić ističe da udruga ima velik značaj u životu odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, jer im omogućuje da upoznajući jedni-druge, a na druženjima i kreativnim radionicama obogate svoj život i učine ga sadržajnijim. Zahvaljuje stoga volonterima i donatorima koji daju potporu udruzi.

Related Post

POLICIJSKI TRENING

Autor - 28/02/2014 0
SLAVONSKI BROD, 28. veljače 2014. – Provodeći Program policijskog treninga, u okviru Policijske uprave brodsko-posavske, tijekom proteklog tromjesečnog ciklusa, policijski…

AKCIJA „ŠAGOVINA 91“

Autor - 21/12/2019 0
Razbijeno strateški važno neprijateljsko uporište Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA/ CERNIČKA ŠAGOVINA, 21. prosinac 2019. – Danas se u Cerničkoj…