NESTALE OSOBE 14. prosinca 2012.

713 0

 

IZ PROŠLOG BROJA: Od 12 nestalih osoba pronađeno je 7 osoba. Policija još uvijek traga za Ćehić Marijom Sarom, Ivanić Marijom, Pavlović Tomislavom, Neđmije Ramom, Nukić Mirelom.

 

U OVOM BROJU DONOSIMO:

 

Penić Jelena (1997.) Mjesto i datum nestanka: Sinj, Bajagić 226 Opis: Jelena Penić ima 15 godina, visoka je 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjastu boju očiju i ovalno lice. Srednje je tjelesne građe. U ponedjeljak, 10. prosinca udaljila se s adrese u Bajagićima 226. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, crnu jaknu i crne čizme. Na dan nestanka članovima obitelji je rekla da ide u školu, i od tada joj se gubi svaki trag. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

 

 

 

 

 

 

Džijan Davorka (1998.) Mjesto i datum nestanka: Zagreb, Sv. Mateja 70a Opis: Džijan Davorka ima 14 godina, visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu boju kose, kestenjastu boju očiju, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Davorka je nestala u subotu, 8. prosinca u Zagrebu, Sv. Mateja 70a. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu jaknu i traperice. Napomena: fotografija datira iz 2009. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

 

 

 

 

 

 

 

Stanković Desanka (1997.) Mjesto i datum nestanka: Beli Manastir, Šećerana, M. Markovića 2a Opis: Desanka ima 15 godina, visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjastu boju očiju, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani gornje usne ima ožiljak. Desanka se u petak, 7. prosinca udaljila s adrese u Belom Manastiru, Šećerana, M. Markovića 2a u nepoznato. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Related Post