NOĆ KNJIGE u Gradskoj knjižnici počela Kreativno-edukativnom i zabavnom radionicom „IZA SEDAM GORA, IZA SEDAM MORA… „

614 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 23. travnja 2019. – Gradska knjižnica Nova Gradiška i ove je godine u povodu NOĆI KNJIGE 2019., sa temom Omiljeni likovi i junaci iz svijeta knjige i stripa, pripremila brojne programe za sve uzraste čitatelja. Kao mjesta događanja određeni su Dječji odjel i Odjel za odrasle. NOĆ KNJIGE prilika je da se na prigodnim druženjima nagrade najčitatelji Dječjeg odjela i Odjela za odrasle te da se ravnateljica Biljana Dakić i knjižničari Mirjana Pranjić, Renata Matijašević, Anka Višić, Goran Bašić i Biljana Radoš zahvale malim i velikim čitateljima na povjerenju i dolascima u Gradski knjižnicu.
Obilježavanje NOĆI KNJIGE počelo je danas prije podne na Dječjem odjelu gdje je za predškolce održana Kreativno-edukativna i zabavna radionica „IZA SEDAM GORA, IZA SEDAM MORA… „ U ovoj kreativnoj i bajkovitoj radionici, koju je vodila Renata Matijašević, djeca iz Dječjeg vrtića „RADOST“, starije skupine „Točkice“, predvođena odgojiteljicama Željkom Šebalj, Jadrankom Kaksa i Sonjom Medvedović, su razgovarala o omiljenim likovima iz bajki i saznala su što se dogodi kad čudesna Snjeguljica dođe u Knjižnicu, daruje ih jabukama i s njima zapleše.
Ovu radionicu punu iznenađenja za male ljubitelje bajki sponzorirala je Rođendaonica Nova Gradiška.

Related Post

Izbori 2011.

Autor - 06/12/2011 0
Iz tablice je vidljivo kako su pravaši izgubili zastupničko mjesto zbog svoje podijeljenosti, a HSS jer u Slavonskom Brodu osvaja…