Novi ciklus edukacije župnih animatora mladih u Požeškoj biskupiji

616 0

Autor Požeška biskupija

POŽEGA / NOVA GRADIŠKA – U Požegi i Novoj Gradiški, 27. siječnja započeo je novi ciklus edukacije župnih animatora u Požeškoj biskupiji, odnosno mladića i djevojaka koji žele aktivnije sudjelovati u životu svojih župnih zajednica, i biti suradnici svećenicima u njihovim pastoralnim aktivnostima.  Edukacijski program za sudionike iz župa Katedralnog arhiđakonata održan je u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi. Radionice su vodili Josip Mijatović, Ana Katić Polak, Patricija Brdar, Ana Matković i Katarina Srebrović, a radom je koordinirao Ivan Ereiz, župni vikar u Župi Sv. Leopolda Mandića u Požegi.

Edukacijski program za sudionike iz župa Novogradiškog, Novokapelačkog i Novljanskog dekanata održan je u prostorijama župe Bezgrješnog začeća BDM u Novoj Gradiški.  Radionice su vodili Krunoslav Juraković i Vesna Oršulić a radom je koordinirao Ivan Štivičić, upravitelj župe Kraljice Svete Krunice u Novoj Gradiški.

S programom osposobljavanja mladih za župne animatore iduće subote, 3. veljače započet će i sudionici iz Virovitičkog, Slatinskog, Pakračkog i Našičkog dekanata u prostorijama Katoličke klasične gimnazije u Virovitici.

Related Post

DAVOR

Autor - 24/08/2012 0
U srijedu 22. kolovoza, vjernici župe Davor okupili su se u župnoj crkvi kako bi upravo na blagdan Blažene Djevice…