OD 1.- 3. LIPNJA, NA POLOJU

445 0

Prema najavama organizatora, očekuje se dolazak na Poloj dvadesetak tisuća posjetitelja i gostiju iz Hrvatske i susjednih zemalja.

SLAVONSKI BROD – Prigodnom konferencijom za novinare danas je predstavljen „Mars moon Fest”

, najveći rock festival ove godine, ne samo u Hrvatskoj već i u okruženju, koji će se od 1. do 3. lipnja održati na Poloju. Trodnevni rock spektakl na naljepšoj hrvatskoj riječnoj plaži jamči vrhunsku zabavu uz koncerte 30-ak rock sastava iz Hrvatske, Srbije i BiH (Let 3, Električni orgazam, Partibrejkers, Urban&4, Pips, Chips & Videoclips, Adastra, Radio Luksemburg, Svadbas, Vatra, Zoran Mišić i bend te 12 demo bendova) i pregršt dodatnih sadržaja (kampiranja, radionice, predavanja, sportska natjecanja, kupanje…).

 

 

Prema najavama organizatora, očekuje se dolazak na Poloj dvadesetak tisuća posjetitelja i gostiju iz Hrvatske i susjednih zemalja. Festival ima nultu toleranciju prema svakom obliku nasilja, a glavni sponzor je Osječka pivovara. U promoviranje ovog festivala koji će privući velik broj turista uključila se i gradska Turistička zajednica.

 

Pozdravljajući predstavnike medija, u ime Grada i gradske Turističke zajednice, gradonačelnik Mirko Duspara podsjetio je da je master planom turističkog razvoja grada među tri glavne turističke atrakcije uz Tvrđavu i Ivanu Brlić Mažuranić uvrštena i rijeka Sava.

 

– Posebno me veseli da se ovaj rock festival locira na najljepšoj riječnoj plaži ne samo u Hrvatskoj već i šire. Grad Slavonski Brod i na ovaj način pokazat će da je grad rocka i nakon nedavnog spomena na Krešu Blaževića ovo je najbolji način da se vratimo u davne sedamdesete kada smo imali rock maratone. Mislim da je ovo dobra prilika i dobar poziv za sve Brođane, ali i goste da dođu, upoznaju grad i okolicu i uživaju u dobrom rocku. Po najavljenim imenima sastava bit će ovo pravi pogodak. Iskoristio bih priliku i kao predsjednik Turističke zajednice pozvao naše ugostitelje i vlasnike smještajnih objekata da se povežu s organizatorom i daju određeni popust ljudima koji će doći izvan granica grada i županije i da time privučemo još više turista u grad Slavonski Brod. Želja mi je da ovaj festival postane tradicija i na tome moramo svi poraditi, kazao je gradonačelnik Duspara zaželjevši organizatorima puno uspjeha na 1. Mars moon Festu koji i nazivom asocira na Slavonski Brod (Marsoniju). (sb)

 

Autor: SBplus

Related Post

CRKVA SV. TEREZIJE AVILSKE

Autor - 01/10/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 1. listopada 2013. – Nakon završetka dugogodišnje obnove crkve sv.Terezije Avilske u Novoj Gradiški po četvrti put će…