POLICAJCI NEMILOSRDNI PREMA RECIDIVISTIMA U PROMETU: Ponavljaču novčana kazna i 20 dana zatvora

386 0

NOVA GRADIŠKA, 26. travnja 2019. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske kontinuirano nadziru promet, s naglaskom na recidiviste.
Tako su policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (25. travnja), uz optužni prijedlog za prometne prekršaje, na žurni postupak u Općinski sud prepratili 29-godišnjaka, koji učestalo krši prometne propise.
Naime, dana 24. travnja, oko 19.45 sati, policijski službenici su prilikom redovitih nadzora, u prometu zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i s 1.77 promila alkohola u organizmu.
Nakon zadržavanja u policiji do otriježnjenja i provedenog žurnog postupka u Općinskom sudu, izrečena mu je novčana kazna i zatvorska kazna u trajanju od 20 dana, koja će se izvršiti po pravomoćnosti sudske presude.

Related Post

DRŽAVNA REVIZIJA

Autor - 06/03/2012 0
Kazneno su prijavljeni Brodvin, Građa, Jasinje, Novogradnja i TOB iz Slavonskog Broda te Poljoprivredno prehrambeni kombinat i Slavonijaradinost iz Nove…

BRAVO MAJSTORI

Autor - 04/04/2016 0
SLAVONSKI BROD – Kuhari , mesari, frizeri i stolari zanimanja su za koja su danas u prostorijama Obrtničke komore Brodsko-posavske…