Policija uhitila kradljivce bicikla

597 0

Mlađi muškarac ukrao 18 bicikla, a stariji ih preuzimao i prodavao

SLAVONSKI BROD – Ponovni uspjesi u razrješenju kaznenih djela imovinskog karaktera ukazuju na kvalitetan i kontinuiran rad brodskih policajaca.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, otkrili su i uhitili jednu mlađu mušku osobu i 28-godišnjaka nad kojima su dovršenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju u počinjenje 18 kaznenih djela krađa i isto toliko kaznenih djela prikrivanja.

Dakle, mlađa muška osoba je tijekom srpnja, kolovoza, rujna listopada i studenoga, na području Slavonskog Broda, ispred stambenih zgrada, podrumskih prostorija zgrada, te dvorišta obiteljskih kuća, otuđivala bicikle, dok ih je 28-godišnjak nadalje preuzimao i prodavao.

Radi se o 10 bicikala koji su bili zaključani i 8 koje su vlasnici ostavili otključane. Policijski službenici su kod osumnjičenih pronašli i oduzeli četiri (4) bicikla, koje će naknadno vratiti vlasnicima, a protiv počinitelja kaznenih djela podnose odgovarajuće kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

Ukrao invalidska kolica

Autor - 11/02/2019 0
SLAVONSKI BROD, 11. veljače 2019. – U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava o krađi invalidskih kolica,…