POLJOPRIVREDNO-PODUZETNIČKE IDEJE „NOVA GRADIŠKA 2018.“ – Zahvala Vladimiru Plavcu

1683 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 21. siječnja 2018. – Poljoprivredno-poduzetničke ideje obilježile su ove godine hvalevrijednu obljetnicu. Zato i pohvale svima koji su u proteklih 20 godina ustrajali u ideji da se jednom godišnje okupe mali i srednji proizvođači, te struka i na jednom mjestu poljoprivredna gospodarstva, zanatske djelatnosti i kućna radinost pokažu što to rade i proizvode, a struka educira i govori o stremljenjima i zakonskim regulativama koje prate značajan dio gospodarstva u ruralnom području.

Poljoprivredno-poduzetničke ideje pet su godina bile u Slavonskom Brodu, da bi potom preselile u Novu Gradišku zahvaljujući Vladimiru Plavcu, tadašnjem brodsko-posavskom dožupanu i inicijatoru kojemu pripadaju velike zasluge za njihovo organiziranje. Nisu stoga izostale čestitke koje su mu uputili sudionici i organizatori ovogodišnjih Poljoprivredno-poduzetničkih ideja „Nova Gradiška 2018.“, posebno župana Danijela Marušića.

Kratkim filmom „20 godina Poljoprivredno-poduzetničkih ideja“ evocirana su sjećanja na ovu izložbeno-prodajnu i edukativnu manifestaciju. Učinio je to u pozdravnom govoru i Vladimir Plavac. Zahvalio je svima koji su u proteklih 20 godina dali doprinos da se unaprijedi i održi kontinuitet.

. -Sretan sam što su moju ideju prihvatili moji tadašnji suradnici Željko Burazović, gospođa Marica Markusi sa svojim suradnicima u Poljoprivredno-savjetodavnoj službi, sadašnji dožupan Stjepan Bošnjaković i svi ostali koji su učinili da ova naša manifestacija bude poticaj izlagačima. Zato sam sretan i ponosan. Nadam se da će se mlađi nastaviti boriti i u narednim godinama ulagati napore da se unaprijedi i održi, te da slavimo i zlatni jubilej Poljoprivredno-poduzetničkih ideja. Zahvaljujem se još jednom svima koji su u proteklih 20 godina ulagali napore da ova manifestacija bude od sveopće koristi – kazao je Vladimir Plavac.

Related Post

UZALUD VAM TRUD SVIRAČI

Autor - 08/06/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 8. lipanj 2015. – Župan brodsko-posavski Danijel Marušić proglasio je elementarnu nepogodu na području općina Brodski Stupnik, Davor,…

RAZLOG ZA ZADOVOLJSTVO

Autor - 23/09/2015 0
Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina pohvalio je rezultate poslovanja novogradiške podružnice koji su omogućili da se obnovi zgrada izgrađena 1913. godine…