PROMETNA KOD OKUČANA: Obavlja se obdukcija poginulih osoba i utvrđuje identitet migranata

685 0

U novogradiškoj bolnici bilo je zbrinuto 11 povrijeđenih migranata, a još uvijek ih je pet

Autor Franjo Samardžić, Foto PUBP

SLAVONSKI BROD – Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je 22. ožujka 2021., zajedno s policijskim službenicima obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila kod Okučana, na 150.-tom kilometru sjeverne kolničke trake autoceste A3.

-Prema dosad utvrđenom, došlo je do prevrtanja tegljača sa priključenom poluprikolicom registarskih oznaka Republike Srbije, kojim je upravljao državljanin Republike Srbije (1978.). U poluprikolici su bile 24 osobe od kojih su četiri osobe smrtno stradale, a sedamnaest je osoba ozlijeđeno.

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu izdalo je naloge za te je u tijeku provođenje izvida i dokaznih radnji radi utvrđivanja uzroka prevrtanja skupa vozila, utvrđivanja identiteta osoba koje su prevožene u poluprikolici i svih okolnosti njihovog prevoženja do mjesta nesreće- navodi se u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu.

Related Post

BLAGDAN SVIH SETIH

Autor - 31/10/2012 0
SLAVONSKI BROD/ NOVA GRADIŠKA 31. listopad 2012. – Načelnik policijske uprave Ante Zovak, zajedno sa suradnicima, danas je , uz…