STRUČNA PRAKSA U NJEMAČKOJ

1142 0

HZZ PODRUČNI URED SLAVONSKI BROD POZIVA DA SE JAVE NEZAPOSLENE MEDICINSKE SESTRE/MEDICINSKI TEHNIČARI FIZIOTERAPEUTI / FIZIOTERAPEUTKINJE KOJI ŽELE IĆI NA STRUČNU PRAKSU U SR NJEMAČKU!

 

SLAVONSKI BROD, 21. kolovoza 2013. Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod provodi projekt Workers in EU – Bringing Health, Building Skills u okviru Programa za cjeloživotno učenje, Potprogram Leonardo da Vinci u suradnji sa njemačkom posredničkom ustanovom Vitalis GmbH iz Leipziga.

U okviru projekta predviđena je trotjedna stručna praksa za 20 nezaposlenih osoba s područja Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske i Požeško slavonske županije. Predviđeni odlazak u Njemačku je u studenom 2013. godine, a svi troškovi (putovanje, smještaj i boravak) su plaćeni.Prije putovanja za sudionike će biti organizirana kulturološka i jezična priprema. Nakon zaprimanja prijava, sa zainteresiranim kandidatima obavit će se informiranje i selekcija..

 

Zainteresirani se mogu obratiti na broj telefona 035/405-986, mailom na martina.vitic@hzz.hr, ili mogu osobno doći u HZZ PU Slavonski Brod, Vukovarska 11.

Rok za prijavu je 10. rujan 2013. godine.

Related Post